Yes U Can!

Syakademiet - Søm gjort enkelt!

Vi tilbyr et nettbasert læringsmiljø hvor du enkelt kan finne fram til svar/løsninger eller opplæring innen bruk av symaskin/overlock, mønstertilpassing eller annen problemløsing innen søm.

Fakta om Syakademiet:

  • Syakademiet = Gjertrud + Theodor
  • Ble etablert på Stange i 2012, og flyttet til Strømmen i 2016.
  • 2012 - 2017: Fysisk kurstilbud (symaskin, overlock og tilpasning) og kreative bursdager/events.
  • 2017 - dd: Online kurstilbud innen de samme temaene som tidligere (symaskin, overlock og tilpasning) + mye annen mengdekunnskap ervervet over årene.
  • 2012 – dd: Symaskinservice med 3000 passerte oppdrag.

Sammen er vi brikolører med stort engasjement for verdens fremtidige bærekraft!
Vi brenner for økt gjenbruk/ombruk (mindre forbruk) og mer bevaring/reparasjon av eksisterende symaskiner (særlig eldre uerstattelige symaskiner). Vi ønsker å gjøre alt vi kan for å bidra til en mer bærekraftig verden!

Vårt overordnede mål er å bidra til at mennesker oppdager og tar i bruk sitt iboende Narnia (kreative superkraft).
Intensjonen med læringsportalen er å tilby strukturerte læringsspor med logiske oppgaver/øvelser som bygger operativ forståelse, praktiske ferdigheter og et bredt løsningsrepertoar å anvende på tvers av bruksområder.

Syakademiet logo

Syakademiet as

  •    Adr:  Rælingsveien 21, 2010 Strømmen
  •    Telefon:  995 74 564
  •    E-post:  post@syakdemiet.no
  •    Org.nr:  999 642 667 MVA
  •    Konto nr:  1822.47.44230

Noe du lurer på?

Er det noe du ikke finner svar på, kan du kikke på vår Spørsmål & Svar side. Her er det svar på de mest vanlige spørsmålene vi får.

Spørsmål & svar

Gjertrud

Jeg er opprinnelig sykepleier med videreutdanning i ledelse og praktisk pedagogisk utdanning. Jeg lærte tidlig å sy og reparere/tilpasse egne klær. Men jeg ble godt voksen før jeg oppdaget den store skapergleden. Tidsskiftet var et Isolde-kurs høsten 2003, og en nisse som trengte klær. Mens de andre strikket, tok jeg helt av med symaskinen. Jeg ble nesten mer hekta på skaperprosessen enn det jeg skapte. Jeg oppdaget at det å sy gjorde meg godt, som en blanding av rekreasjon og terapi, som jeg aldri hadde opplevd med noen annen aktivitet. Først mange år senere lærte jeg at det handlet om tilstanden flyt og tilgang på mine egne lykkehormoner.
Det aller gjeveste med Syakademiet, har vært å være en bidragsyter til at andre mennesker oppdager sin kreative skaperkraft!

Her kan du lese mer om min egen læringskurve til Perfect Fit klær.

Til daglig administrerer jeg henvendelser/support relatert til abonnement, og bestillinger/innkallinger til symaskinservice.


Theodor

Jeg var ikke store gutten første gangen jeg fikk med meg hjem en tv fra dynga, som jeg fikk plukke fra hverandre og liksom reparere. Etter hvert ble det utdannelse innen mekanikk/elektronikk og fagbrev som service elektroniker.
Av jobber har jeg vært data/nettverkstekniker (16 år), radio/tv-reparatør, kursholder, utvikler og teknisk sjef. Jeg fikser i grunn det meste!
Til daglig tar jeg meg av service og reparasjon av sy- og overlockmaskiner, administrerer nettsiden du leser på nå og har laget de fleste kursene/artiklene om symaskin/overlock og det tekniske ved dem.
Jeg synes det er veldig stas å forvandle gamle symaskiner til nye!

Her finner du mer informasjon om Syrep Symaskinservice: syrep.no