Blogg

Søk

 
 

VELKOMMEN TIL SYAKADEMIET
Et tiår med sykursvirksomhet, mengdesøm og symaskinservice har gitt oss god innsikt i mange sømrelaterte tema, og et stort erfaringsmateriale å dele fra.

Vi kronisk vitebegjærlige når det gjelder årsak-virkning-sammenhenger, vi tester og "forsker" til vi forstår, og har derfor en stor verktøykasse med løsninger.

Vi påberoper oss ingen vitenskapelig fasit: Det vi deler i denne bloggen, er våre egne oppfatninger, fra vår ervervede erfaringsbank.


I 2017 avviklet Syakademiet ordinær kursvirksomhet, for å tilby det samme kurstilbud på nett, (e-læring).

E-bøkene: Symaskinsertifikatet og Øvelseshefte kan lastes ned gratis fra vår hjemmeside.
Nedenfor ser du noen av Syakademiets mønstermaler og hjelpemidler som ble lagd for læring av mønsterkonstruksjon og tilpasning av mønster og klær. Ingen av mønstrene har innsnitt (kompensert med andre elementer), men er allikevel feminine og elegante i snitt. Hovedmodellene; Kjole – Jakke – Kåpe ble i utgangspunktet designet som enkle førstegangsmodeller for nybegynnere i personlig tilpasning. Mønstrene er som andre ferdig-mønster, lagd etter internasjonale størrelser og skaleringer, men designet med minst mulig snubletråder, slik at det skal være enklest mulig for nybegynnere å tilpasse. Tanken er at når man har lært det grunnleggende, kan man bygge på og utvide, skritt for skritt.

Alle våre mønstre ligger tilgjengelig for nedlasting/bruk i Syakademiets Læringsportal  (abonnementstjeneste).Les mer om medlemskap
Bli medlem


0 kommentarer til "VELKOMMEN TIL SYAKADEMIET"

Du må logge inn for å kunne legge inn kommentarer - Logg inn